Coșul de cumpărături este gol
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti acest produs din cos?
Da
Nu
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti toate produsele din cos?
Stoc epuizat

Aparat masaj cervical

COD Produs : AST-905
Aparat masaj cervical
290,00
Cantitate stoc : 0

Descriere Produs

Denumire produs : Aparat masaj cervical

Aparatul de masaj cervical AST-905 este un model de inalta tehnologie de prevenire și control a bolilor cervicale ce combină tehnologia științifică electronică modernă ,experiența clinică pe termen lung și principiile traditionale chinezesti Qi. Aparatul adoptă din punct de vedere constructiv un design rafinat in forma de arc de cerc,ce corespunde curburii circadiene a vertebrelor cervicale umane.Principiul de functionare combina avantajele terapiei electrice cu frecvență joasă, terapiei magnetice, terapiei cu infraroșu și terapiei de masaj cu vibrații .

Functia principala exercitata de aparatul de masaj este de a aplica repetat masaj prin stimuli electrici,caldura generata de IR si un camp magnetic pe nervii simpatici ai discului intervertebral si radacina nervului cervical.

În timpul întregului proces de masaj aparatul isi păstrează poziția corectă dupa cea a corpului și oferă o platformă științifică pentru tratamentul corect al spondilozelor cervicale. Vă puteți bucura de un tratament de relaxare, eficient și confortabil cu acest dispozitiv atat acasa cat si la birou.

Beneficiile utilizarii aparatului de masaj cervical :

-imbunatateste circulatia sangelui

-ajuta la tratarea bolilor cervicale

-elimina dureri neplăcute ale gâtului și ale umărului ,oboseala întregului corp sau a părților individuale.

-amelioreaza diverse dureri acute si cronice: artrită articulară, periartrită, tulpini musculare lombare, oboseală musculară.

-realizeaza o terapie computerizata cu 9 tipuri de masaj cu puls electric si 50 de intensitati diferite

-regleaza energiile Yin si Yang ale organismului uman prin utilizarea de magneti sanatosi

-poate fi folosit atat acasa cat si la birou gratie dimensiunilor minimaliste

-comenzile sunt accesate rapid prin intermediul unei telecomenzi fara fir

-fiabilitate si economie prin utilizarea unui acumulator intern reincarcabil ,spre deosebire de alte produse low cost nu foloseste baterii.

Aparatul de masaj cervical este un produs inovator de îngrijire a sănătății bazat pe evoluțiile din domeniul fizicii, bionicii și electro-biologiei. Combină teoriile tratamentelor terapeutice chinezești și tehnologia modernă cu microelectronică pentru a produce o experiență personală de masaj pentru fiecare utilizator in parte.
Cu un efect curativ semnificativ asupra structurii corpului și a oselor ,aparatul de masaj cervical este conceput pentru a stimula nervii cu ajutorul masajului cu puls electronic,relaxează mușchiul rigid al gâtului, ameliorează durerea și îmbunătățește alimentarea cu sânge a creierului și a vertebrelor.
Alimentare : 3V DC 30mA (baterii pentru telecomanda AAA incluse).

Ce veti primi la achizitie :

-unitatea de masaj cervicala AST-905 intr-o cutie personalizata

-telecomanda de actionare a unitatii cu afisaj LCD (include baterie AAA)

-cablu de alimentare si incarcare a unitatii de la retea 110-220 V

-doi electrozi cu atasare la unitate pentru electrostimulare corporala.